Contoare de electricitate

CSM 0201

Contor electronic monofazat

Contorul CSM 0201 face parte din categoria mijloacelor de mãsurare de lucru și este destinat contorizării energiei electrice active pentru consumatorii casnici și agenții comerciali ce utilizează sisteme de tarifare cu un tarif pentru facturarea energiei electrice în rețele monofazate de joasă tensiune.

CARACTERISTICI TEHNICE:
– Tensiune nominală, Un:               230 V
– Curentul de bază, Ib:                    5 A
– Curentul maxim, Imax:                80 A
– Curentul minim, Imin:                  0,25 A
– Frecvenţa nominală, fn:               50 Hz sau 60 Hz
– Domeniu de frecvenţă:                45…65 Hz
– Constanta contorului (imp/kWh):  1000 imp/kWh

CST 0420

Contor electronic trifazat 

Contorul măsoară energia activă şi reactivă consumată în reţele cu 3 şi 4 fire. Poate fi conectat în conexiune directă pentru măsurători pe 1, 2 sau 3 faze. Contorul a fost dezvoltat pentru a fi conectat la consumatori casnici sau industriali mici. Contorul este prevăzut cu regiştri de energie activă. Contorul de energie electrică este echipat cu dispozitiv LCD cu multiple funcţionalităţi creând posibilitatea de a fi utilizat în conexiuni cu alte contoare gaz şi apă. Interfaţa optică este sigilabilă şi dezvoltată în conformitate cu standardul EN62056-21. Modulul AMR este interschimbabil şi amplasat în afara sigiliului metrologic. Modulul este dezvoltat pentru a comunica cu un sistem central folosind diverse technici de comunicaţie cum ar fi: GSM/GPRS, PLC, RF.

CARACTERISTICI TEHNICE:

Generale:
–  Măsurători pe  1, 2 sau 3 faze, în reţele de 3 sau 4 fire.

Contoare de electricitate electronice monofazate:

ENERLUX M
ENERLUX M este un contor de ultimă generaţie, utilizând cele mai noi componente şi tehnologii în domeniu. Acest tip de contoare sunt cu 4 tarife, multifuncționale; suprasarcină maximă 1600%, clasă 1 (SREN 62053-21), si posibilități de comunicare (SREN 62056-21) sunt destinate contorizării energiei electrice active pentru consumatorii…

CSM 0201

Contorul CSM 0201 face parte din categoria mijloacelor de mãsurare de lucru și este destinat contorizării energiei electrice active pentru consumatorii casnici și agenții comerciali ce utilizează sisteme de tarifare cu un tarif pentru facturarea energiei electrice în rețele monofazate de joasă tensiune.

CSM 0202

Contorul CSM 0202 face parte din categoria mijloacelor de măsurare de lucru şi este destinat contorizării energiei electrice active pentru consumatorii casnici şi agenţii comerciali ce utilizează sisteme de tarifare cu un tarif pentru facturarea energiei electrice în reţele monofazate de joasă tensiune.

CSM 0203

CSM0203 este un contor static monofazat destinat măsurării energiei electrice active pentru consumatorii rezidenți și agenți comerciali care utilizează unul sau două tarife pentru facturarea energiei electrice în rețelele de joasă tensiune monofazate.

iCSM 0601

iCSM 0601 este un cotor monofazat static şi este destinat contorizării energiei electrice
activă și reactivă (opțiune) pentru consumatorii casnici şi agenţii comerciali ,ce utilizează
sisteme de multitarifare pentru facturarea energiei electrice din linia de joasă tensiune.

CST 0410E

Contoarele CST 0410E fac parte din categoria mijloacelor de măsurare de lucru şi sunt destinate contorizării energiei electrice active şi reactive pentru consumatorii casnici, agenţii comerciali şi utilizării industriale de mic consum ce utilizează sisteme multitarifare pentru facturarea energiei electrice.

Contoare de electricitate electronice trifazate:

CST 0420

Contorul măsoară energia activă şi reactivă consumată în reţele cu 3 şi 4 fire. Poate fi conectat în conexiune directă pentru măsurători pe 1, 2 sau 3 faze. Contorul a fost dezvoltat pentru a fi conectat la consumatori casnici sau industriali mici. Contorul este prevăzut cu regiştri de energie activă. Contorul de energie…

CST 0430

CST 0430 este un contor electronic ce masoara energie activa în regim trifazat cu
LCD, folosit de catre consumatori rezidentiali sau agenti comerciali, cu dublu
tarif, pentru masurarea ti facturarea consumului de energie într-o retea trifazata
de joasa tensiune. Contorul este construit pentru a asigura o platforma care
suporta o varietate de caracteristici.

ENERLUX TLS

Contoarele ENERLUX TLS fac parte din categoria mijloacelor de măsurare de lucru şi sunt destinate contorizării energiei electrice active şi reactive pentru consumatorii casnici şi agenţii comerciali şi industriali ce utilizează sisteme AMR cu modem PLC integrat pentru facturarea energiei electrice în reţele trifazate de…