Responsabilitate sociala

Investim in viitor

Responsabilitatea sociala este baza succesului nostru comercial de astazi. Specialistii AEM creeaza valoare adaugata nu doar pentru companie, ci si pentru societate.

Domeniul pe care echipa AEM se concentreaza este investirea in viitorul solutiilor inteligente in masurarea energiei electrice si a gazului, astfel incat sa ofere clientilor produse de inalta calitate si servicii suport.

AEM a investit in unul dintre cele mai avansate sisteme non-poluare din Europa Centrala si de Est. Acest sistem consta intr-o instalatie de spalare gazelor provenite in urma procesului de galvanizare. Liniile automate de acoperiri galvanice achizitionate in atelierul Galvanizare sunt prevazute cu sistem de ventilatie tip PUSH-PULL, iar instalatiile de evacuare a gazelor sunt prevazute cu spalatoare de gaz in functie de tipul gazelor evacuate, alcaline sau acide care asigura incadrarea concentratiilor de poluanti evacuati in atmosfera in limitele reglementate de legislatia in vigoare.

Sistemul de management mediu, menţinut şi dezvoltat conform prevederilor ISO 14001 este certificat de către SRAC ROMANIA şi Sistemul de management sanatate securitate ocupaţionala conform OHSAS 18001-2007 este certificat tot de către SRAC ROMANIA.

Comunitate

Suntem convinşi că avem puterea şi datoria de a participa activ la eforturile comunităţii în care trăim, sa fim parte activă la problemele contemporane.

Acţiuni filantropice:

donaţii de calculatoare şi mutimedia pentru şcolile generale din localitaţile din judeţul Timiş afectate de inundaţiile din anul 2005.
donaţii prin asociaţia “Linia verde pentru protectia copilului” în ajutorul copiilor bolnavi.
donaţii în sprijinul Asociatiei “Vocea copiilor” pentru acţiunea “Floare de colt”, concurs naţional pentru copii şi tineri talentaţi din sistemul de protecţie a copilului.
donaţii “Fundaţiei de Abilitare Speranţa” din Timişoara în vederea achiziţionarii unui microbus şi pentru amenajarea şi dotarea primului Club pentru adolescenţi şi parinţi.
construirea unei case în comuna Ionel după inundaţiile din 2005
modernizarea sălii de spectalole a liceului de muzica Ion Vidu din Timişoara

Voluntariat în comunitate:

Voluntari din SC AEM SA au participat în ultimii 5 ani la programul de ajutorare a persoanelor din “Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu handicap” din municipiul Lugoj şi din “Centrul pentru sprijinirea integrării familiale şi profesionale a tinerilor Timisoara”, oferindu-li-se daruri în preajma celor mai importante sărbatori de pe parcursul fiecarui an : Crăciun, Paşti, Ziua Copilului.

În continuare managementul de varf, dar şi angajaţii din SC AEM SA se implica în programe de dezvoltare ale comunitaţii, iniţiative educaţionale şi evenimente culturale.