Calitate

Standarde internationale

standarde-internationale

Calitatea reprezinta o latura esentiala a produselor si serviciilor, de aceea in SC AEM SA aceasta ocupa o importanta deosebita. Tinta noastra este sa determinam necesitatile clientilor nostri si sa le satisfacem.

Misiunea companiei SC AEM SA este de a-si mentine pozitia de lider in Romania ca producator de contoare de energie electrica, de a-si promova contoarele de energie electrica si de gaz pe pietele de energie din Europa, Asia, America Latina si de a fi mereu pentru clientii nostri partenerul favorit, competent si onest.

Pentru realizarea acestor tinte toate produsele sunt realizate conform normelor si standardelor nationale si internationale.

AEM SA are stabilite obiective concrete la nivel de organizatie si de entitati organizatorice, tinta la nivel maxim fiind satisfacerea cerintelor, necesitatilor si asteptarilor clientului, iar pentru aceasta este asigurata implicarea angajatilor in cunoasterea obligatiilor, in sporirea competentelor, cunostintelor si experientei lor. Imbunatatirea continua este o componenta importanta a activitatii conducerii si a fiecarui angajat.

Verificarile si etalonarile metrologice, incercarile produselor noastre cat si a altor mijloace de masurare se efectueaza in cadrul laboratoarelor. Laboratorul de metrologie este acreditat sub standardul EN ISO/CEI 17025 si autorizat de Biroului Roman de Metrologie Legala.

         Prin Politica in domeniul mediului-sanatatii si securitatii ocupationale, SC AEM SA se angajeaza sa realizeze produsele si serviciile din profilul de fabricatie conform cerintelor specificate, fara a prejudicia mediul inconjurator, sanatatea si securitatea ocupationala a personalului propriu si celui asociat activitatilor sale, indeplinirea lor fiind asigurata prin implementarea standardelor ISO 14001 si OHSAS 18001. Pentru asigurarea protectiei mediului, AEM SA a investit incontinuu in instalatii non-poluante, inclusiv in instalatii de tratare a apelor uzate sau de spalare de gaze galvanice.

Specialistii din cadrul companiei noastre ofera toata pasiunea si atentia lor fiecarei etape tehnologice, de la primul stadiu al procesului de productie, pana la serviciile si solutiile pe care le ofera clientilor. In acest fel acestia garanteaza calitatea recunoscuta la nivel global a aparatelor de masurare a electricitatii si a gazului .

Managementul calitatii produselor si proceselor

AEM_3500AEM_3500Compania a investit in implementarea instalatiilor automatizate, pentru a asigura produselor cele mai inalte standarde de calitate. Procesele de achizitie de date sunt realizate integral de calculatoare de proces, asigurand procesele de productie pana la cele mai mici detalii, reducand la minim riscul aparitiei erorilor umane.

Fiind la curent cu cererile pietei de energie electrica, compania a dezvoltat o gama larga de solutii inteligente sub forma sistemelor SMART AMR, oferind flexibilitate si eficienta atat pentru achizitionarea datelor, cat si pentru gestionarea si distributia informatiilor la clienti, furnizori, companii de utilitati sau furnizori de servicii, facilitand integrarea lor cu alte sisteme de gestionare a datelor.

Pentru asigurarea calitatii la cele mai inalte nivele, atelierele de asamblare a contoarelor sunt dotate cu instalatii automate de ultima generatie. Verificarea metrologia a contoarelor se realizeaza cu echipamente de testare de înalta performanta in sisteme automatizate si asistate de calculatoare de proces.

AEM SA se bazeaza pe oameni specializati in domeniul de cercetare si masurare a energiei care utilizeaza sisteme computerizate performante si aplicatii dedicate proiectarii asistate de calculatore pentru ca toate produsele noastre sa fie realizate atingand un nivel maxim calitativ.

Certificate